NEWMED™ je kakovost in tradicija

Podjetje Newmed je del korporacije Midmark in ima svoj sedež v italijanski pokrajini Reggio Emilia.  Italijanski proizvajalec svetovno znanih sterilizatorjev, ki slovijo predvsem po zanesljivosti, hitrih ciklih in elegantni obliki.

Korporacija Midmark je družbo Newmed prevzela leta 2010. Newmed je postal del družine Midmark s skupno vizijo, da bi v vseh delih sveta za vse ustvarili boljše pogoje zdravstvenega varstva.  Midmark je ameriška multinacionalka z letnim prometom okrog 500 milijonov ameriških dolarjev. Po vsem svetu imajo več kot 2000 zaposlenih.

V podjetju Newmed izdelujemo visokokakovostne sisteme za steriliziranje inštrumentov. Uporabljamo najmodernejšo in najboljšo tehnologijo za globalne  zdravstvene, zobozdravstvene, veterinarske ter kozmetične ordinacije.

Sodelujemo z nadarjenimi posamezniki, ki dobro poznajo trg medicinskih pripomočkov  in z mrežo visoko kvalificiranih distributerjev, ki so enako kot mi navdušeni nad izdelki Newmed.

Izdelujemo prvorazredne avtoklave in s svojim servisom skrbimo za zadovoljstvo kupcev. Z osebnim pristopom in usposobljenostjo prodajne ekipe ter ekipe za raziskave in razvoj pa skrbimo za neprekinjen razvoj novih avtoklavov in hitro tehnično podporo ter svetovanje.  Newmed ponosno zaposluje entuziastične in predane osebe, ki kupcem zagotavljajo najboljšo in neprekinjeno podporo pri uporabi naše opreme.

Strokovnjaki za obvladovanje okužb v več kot 80 državah po vsem svetu zaupajo sterilizacijo avtoklavom NEWMED. Naši območni vodje prodaje so vedno na voljo, da vam pomagajo najti ustrezno rešitev.

Če bi se na vašem avtoklavu NEWMED kdaj pojavila tehnična napaka, vam bodo tehniki pooblaščenega trgovca in servisni oddelek hitro priskočili na pomoč.


Zaupanje in zvestoba nam pomenita največ

MELAG, NEWMED, FARO, EURONDA, TauSteril.
Profesionalni pristop, hiter odziv, dolgoletne izkušnje in obsežna zaloga rezervnih delov so naše prednosti. Dosledno izpolnjujemo stroge normative proizvajalcev o vgradnji originalnih rezervnih delov in z rednim vsakoletnim izobraževanjem skrbimo za kvalitetno izšolan kader. Avtoklavi so specialna oprema pod tlakom. Naj bo vaš avtoklav predvsem varen za uporabo.Servis in podpora

Smo malo družinsko podjetje in s srcem pri svojem delu. V primeru okvare prihitimo še v tekočem dnevu popraviti vaš avtoklav ali vam v najslabšem primeru nudimo nadomestni aparat. 

Vsak aparat je lahko dober, če je tak tudi servis in podpora kupcu.  In mi smo zelo dobri.


  00386 40 75 62 62

VEČ O SERVISU AVTOKLAVOV

 • Na Kliniki Dr. Fabjan v Šenčurju v ambulanti za male krg. posege uporabljamo avtoklav Newmed. Zadovoljni smo tako z njegovim delovanjem kot tudi z odzivnostjo servisne službe. Priporočamo.
  Ozrenka Nikolič Vranič, dipl. medicinska sestra, Estetika Fabjan d.o.o.
 • Avtoklav je za naš center medicinske pedikure PEDICARE nepogrešljiv pripomoček, saj želimo svojim strankam nuditi vrhunsko storitev. Po preučitvi ponudbe na tržišču, smo se brez pomisleka odločili za podjetje Avtoklavi.com. Sterilizacija orodja s pomočjo priporočenega avtoklava Newmed je enostavna, hitra in predvsem zelo zanesljiva. Ravno tako je naročilo servisa enostavno, odziv hiter in strokoven. Ekipa PEDICARE absolutno potrjuje da je to prava izbira.
  Tina Jordan, Pedicare d.o.o.
 • V naši ambulanti uporabljamo avtoklav KRONOS 18. Izjemno smo zadovoljni z avtoklavom in odzivnostjo servisa. Kolektiv Medicovet
  Kolektiv Medicovet veterinarska ambulanta
 • Higiena in sterilizacija orodja sta v Centru Pedimed zelo pomembna zato smo zelo veseli, da za nas skrbi podjetje AVTOKLAVI.COM. Za sterilizacijo našega orodja uporabljamo vakumski avtoklav NEWMED KRONOS in ultrazvočno tehnologijo za čiščenje orodja. Za nemoteno delovanje je prav tako pomemben hitri servis, ki nam je na razpolago v zelo hitrem odzivnem času. Centri Pedimed
  Karmen Perko PEDIMED d.o.o.
Spletko