Servis sterilizatorjev in avtoklavov

Vzdržujemo in popravljamo avtoklave proizvajalcev MELAG ter NEWMED.  Imamo kratek odzivni čas in po vaš avtoklav pridemo najkasneje v enem dnevu. Opravljamo redne letne servisne preglede na vseh avtoklavih kot jih predpisujejo proizvajalci in za svoje storitve nudimo garancijo.

Naše prednosti so:
PROFESIONALNI PRISTOP, HITER ODZIV, DOLGOLETNE IZKUŠNJE IN OBSEŽNA ZALOGA REZERVNIH DELOV.
Ker ne zaračunavamo kilometrine je strošek dela enak ne glede na regijo.

Storitve:
Izvajamo redne letne servisne preglede in izdamo potrdilo o izpravnosti in varnem rokovanju.
Opravljamo tlačne preizkuse.
Opravljamo validacije avtoklavov in izdamo poročilo o validaciji: (validacija v temp. območju od -30°C do + 140°C, merjenje tlaka od 0 - 6 Bar). Validacija se izvaja z brezžičnim sistemom Ellab (www.ellab.com). Zanesljivost, natančnost merjenja, obdelava podatkov in izpis poročila skupaj s slikovnim dokazilom je izdelano v zaprtem sistemu. Manipulacija s podatki tako ni mogoča. Zaupanje v verodostojnost meritev je na zelo visokem nivoju.
Dosledno izpolnjujemo stroge normative proizvajalcev o vgradnji originalnih rezervnih delov in z rednim letnim izobraževanjem skrbimo za kvalitetno izšolan kader.

Zaupajte nam še vi. Pokličite nas.
Naš delovni čas: Vsak delovnik od 08.00 - 19.00 ure

Zaupanje in zvestoba nam pomenita največ

MELAG, NEWMED, FARO, EURONDA, TauSteril.
Profesionalni pristop, hiter odziv, dolgoletne izkušnje in obsežna zaloga rezervnih delov so naše prednosti. Dosledno izpolnjujemo stroge normative proizvajalcev o vgradnji originalnih rezervnih delov in z rednim vsakoletnim izobraževanjem skrbimo za kvalitetno izšolan kader. Avtoklavi so specialna oprema pod tlakom. Naj bo vaš avtoklav predvsem varen za uporabo.Servis in podpora

Smo malo družinsko podjetje in s srcem pri svojem delu. V primeru okvare prihitimo še v tekočem dnevu popraviti vaš avtoklav ali vam v najslabšem primeru nudimo nadomestni aparat. 

Vsak aparat je lahko dober, če je tak tudi servis in podpora kupcu.  In mi smo zelo dobri.


  00386 40 75 62 62

VEČ O SERVISU AVTOKLAVOV

 • Na Kliniki Dr. Fabjan v Šenčurju v ambulanti za male krg. posege uporabljamo avtoklav Newmed. Zadovoljni smo tako z njegovim delovanjem kot tudi z odzivnostjo servisne službe. Priporočamo.
  Ozrenka Nikolič Vranič, dipl. medicinska sestra, Estetika Fabjan d.o.o.
 • Higiena in sterilizacija orodja sta v Centru Pedimed zelo pomembna zato smo zelo veseli, da za nas skrbi podjetje AVTOKLAVI.COM. Za sterilizacijo našega orodja uporabljamo vakumski avtoklav NEWMED KRONOS in ultrazvočno tehnologijo za čiščenje orodja. Za nemoteno delovanje je prav tako pomemben hitri servis, ki nam je na razpolago v zelo hitrem odzivnem času. Centri Pedimed
  Karmen Perko PEDIMED d.o.o.
 • V naši ambulanti uporabljamo avtoklav KRONOS 18. Izjemno smo zadovoljni z avtoklavom in odzivnostjo servisa. Kolektiv Medicovet
  Kolektiv Medicovet veterinarska ambulanta
 • Avtoklav je za naš center medicinske pedikure PEDICARE nepogrešljiv pripomoček, saj želimo svojim strankam nuditi vrhunsko storitev. Po preučitvi ponudbe na tržišču, smo se brez pomisleka odločili za podjetje Avtoklavi.com. Sterilizacija orodja s pomočjo priporočenega avtoklava Newmed je enostavna, hitra in predvsem zelo zanesljiva. Ravno tako je naročilo servisa enostavno, odziv hiter in strokoven. Ekipa PEDICARE absolutno potrjuje da je to prava izbira.
  Tina Jordan, Pedicare d.o.o.
Spletko