NOVO - Vakumski avtoklav HERA

ŠE KRAJŠI ČAS STERILIZACIJE 
IZJEMNO SUŠENJE PO KONCU CIKLA
PATENTIRANO ANTIBAKTERIJSKO BARVANJE AVTOKLAVA
UPRAVLJANJE FUNKCIJ PREKO ZASLONA NA DOTIK
UPORABNIKU PRIJAZEN SLOVENSKI MENI ZA UPRAVLJANJE

5 LET GARANCIJE !
VSA MOGOČA OPREMA ŽE V OSNOVNI CENI !!!

BioCote 
Patentirano antibakterijsko barvanje avtoklava.
V partnerski navezi z Angleškim podjetjem Bio-Cote edini avtoklav obarvan z antibakterijskim nanosom. Doživljenjska garancija.

VSL – Varno zapiranje vrat:
Zapiranje vrat komore poteka avtomatično s pritiskom vrat k avtoklavu.
Da je postopek  karseda preprost vam k zapiranju pomaga vakumska črpalka.
Proces je tako varen in vrata vedno optimalno zaprta.

Tiskalnik:
Avtomatično tiskanje procesa sterilizacije od samega začetka. Izpis na papirju vam zagotavlja odlično kontrolo opravljenih sterilizacij. Mogoč je izpis manjkajočih ciklov za nazaj. 

Senzor vode:
Naši avtoklavi so standardno opremljeni s senzorjem kakovosti vode, ki jo polnite v rezervoar.
Na ekranu vas avtoklav opozori na morebitno slabo kakovost vode in ustavi polnenje .
Senzor je lociran pred samim rezervoarjem tako, da v primeru, ko je voda slaba še niste napolnili
celotnega rezervoarja.

USB priključek:
Avtomatično digitalno shranjevanje ciklov na USB medij. Na svojem računalniku lažje spremljate popoln prikaz opravljenih sterilizacij za celotno življenjsko dobo avtoklava.

Upravljanje:
Samo štirje gumbi za upravljanje z avtoklavom. Na LCD ekranu spremljate trenutno stanje vašega avtoklava, temperaturo, tlak, čas do konca cikla, morebitna druga obvestila in alarme.
Vsi podatki za upravljanje so v SLOVENSKEM  jeziku.

ROSI:
Integriran sistem kartuš za pripravo optimalne demineralizirane vode, ki jo avtoklav potrebuje.
Avtoklav je priključen direktno na vodovodno omrežje. Sam upravlja z dovodom sveže vode ter sam avtomatično izpušča odpadno vodo.
Kakovost vode je tako vedno v predpisanih vrednostih.

Uparjevalnik:
Patentiran hiter uparjevalnik vode za čim krajši cikel sterilizacije.

Lastnosti avtoklava:
- BioCote patentirano antibakterijsko barvanje avtoklava
- volumen 18L in 23L 
- integriran sistem ROSI za pripravo demineralizirane vode
- nosilec pladnjev in štirje pladnji
- dvojni varnostni sistem zapiranja vrat
- Integriran USB priključek s software programom
- integriran tiskalnik sterilizacij
- QUICKSTEAM patentiran sistem hitrega uparjevalnika
- možnost dodatnega sušenja
- SLOVENSKI meni za upravljanje
- možna izbira med S, B cikli
- PROGRAM PREPREČEVANJA KONDENZACIJE
- motorizirano zapiranje vrat s pomočjo vakuma

GARANCIJA 5 LET 


Povprašajte po tem izdelku

Zaupanje in zvestoba nam pomenita največ

MELAG, NEWMED, FARO, EURONDA, TauSteril.
Profesionalni pristop, hiter odziv, dolgoletne izkušnje in obsežna zaloga rezervnih delov so naše prednosti. Dosledno izpolnjujemo stroge normative proizvajalcev o vgradnji originalnih rezervnih delov in z rednim vsakoletnim izobraževanjem skrbimo za kvalitetno izšolan kader. Avtoklavi so specialna oprema pod tlakom. Naj bo vaš avtoklav predvsem varen za uporabo.Servis in podpora

Smo malo družinsko podjetje in s srcem pri svojem delu. V primeru okvare prihitimo še v tekočem dnevu popraviti vaš avtoklav ali vam v najslabšem primeru nudimo nadomestni aparat. 

Vsak aparat je lahko dober, če je tak tudi servis in podpora kupcu.  In mi smo zelo dobri.


  00386 40 75 62 62

VEČ O SERVISU AVTOKLAVOV

 • Na Kliniki Dr. Fabjan v Šenčurju v ambulanti za male krg. posege uporabljamo avtoklav Newmed. Zadovoljni smo tako z njegovim delovanjem kot tudi z odzivnostjo servisne službe. Priporočamo.
  Ozrenka Nikolič Vranič, dipl. medicinska sestra, Estetika Fabjan d.o.o.
 • Že vrsto let uporabljamo vakumski avtoklav. Podjetje Avtoklavi.com skrbi za našo varnost in varnost naših pacientov, ker je brezhibno sterilizirano orodje predpogoj za naše delo. Gospod Kramer je najboljši mojster svojega poklica tudi tako, da je ekspresno odziven. Čas je pa dragocenost, ki nam jo je pripravljen vedno znova prihraniti. Izjemno smo zadovoljni z avtoklavom NEWMED in servisiranjem.
  JUNA GINEKOLOGIJA d.o.o. , Sabina Senčar, dr. med. specialistka ginekologije in porodništva, zdravnica splošne prakse, Mag. Urška Bizjak Ogrinc, dr. med, spec. ginekologije in porodništva
 • Na naši kliniki imamo dva avtoklava Newmed Kronos 23 . Z avtoklavoma smo zelo zadovoljni prav tako pa tudi z odzivnostjo in kvaliteto dela gospoda Kramerja. Priporočamo.
  KLINIKA LOKA, klinika za male živali, Škofja Loka. mag. Staš Bernik dr.vet.med., direktor
 • V naši ambulanti uporabljamo avtoklav KRONOS 18. Izjemno smo zadovoljni z avtoklavom in odzivnostjo servisa. Kolektiv Medicovet
  Kolektiv Medicovet veterinarska ambulanta
 • Avtoklav je za naš center medicinske pedikure PEDICARE nepogrešljiv pripomoček, saj želimo svojim strankam nuditi vrhunsko storitev. Po preučitvi ponudbe na tržišču, smo se brez pomisleka odločili za podjetje Avtoklavi.com. Sterilizacija orodja s pomočjo priporočenega avtoklava Newmed je enostavna, hitra in predvsem zelo zanesljiva. Ravno tako je naročilo servisa enostavno, odziv hiter in strokoven. Ekipa PEDICARE absolutno potrjuje da je to prava izbira.
  Tina Jordan, Pedicare d.o.o.
 • Sterilizatorje Newmed uporabljamo že 10 let in smo z njimi zelo zadovoljni. V primeru težave je serviser hitro odziven in strokoven. Omogoča nam tudi uporabo nadomestnega sterilizatorja tako, da naše delo nikoli ne trpi. Organiziran servis nam predstavlja enega od glavnih dejavnikov pri nakupu medicinskih aparatov saj si s tem prihranimo čas in skrbi.
  ZOBOZDRAVSTVO Praprotnik d.o.o.
 • Higiena in sterilizacija orodja sta v Centru Pedimed zelo pomembna zato smo zelo veseli, da za nas skrbi podjetje AVTOKLAVI.COM. Za sterilizacijo našega orodja uporabljamo vakumski avtoklav NEWMED KRONOS in ultrazvočno tehnologijo za čiščenje orodja. Za nemoteno delovanje je prav tako pomemben hitri servis, ki nam je na razpolago v zelo hitrem odzivnem času. Centri Pedimed
  Karmen Perko PEDIMED d.o.o.
Spletko